About Us - Dutch

OVER TAMINO AUTOGRAPHS

WELKOM IN ONZE WINKEL GESPECIALISEERD IN HANDTEKENINGEN.

Tamino Autographs is een uitstekende handelaar in gesigneerde foto's

Tamino Autographs is gevestigd in New York, Verenigde Staten, en levert wereldwijd aan vele online klanten. Met trots biedt Tamino Autographs gesigneerde foto's van beroemdheden te koop aan, evenals handgesigneerde documenten, programma's en brieven van beroemde artiesten uit de volgende sectoren:

Opera, Klassieke muziek, Klassieke film en Ballet handtekeningen.

Kunst, Literatuur, Wetenschappen & uitvinding, Politiek & Het leger, Ruimtevaart en Bekende persoonlijkheden / Handtekening van beroemdheden.

Laat ons je helpen om je handtekeningcollectie op te bouwen!

SCHRIJF JE HIER IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

WAAROM HANDTEKENINGEN KOPEN BIJ TAMINO AUTOGRAPHS?

We beschikken over een uitgebreide inventaris, met echtheidsgarantie.

Onze prijzen zijn marktconform of onder de marktprijs, waardoor je steeds een scherpe prijs krijgt.

Wij stellen alles in het werk om verzamelaars van handtekeningen te helpen en bieden telkens weer een uitstekende service.

KOOP MET VERTROUWEN

We hebben meer dan 15.000 actieve aanbiedingen online - allemaal op voorraad en beschikbaar - en nog veel meer die nog niet op deze website staan.

Tamino Autographs werd opgericht in 2006 en is uitgegroeid tot één van de meest gerespecteerde handelaars in handtekeningen. Wij bieden de grootste online voorraad gesigneerde foto's van beroemdheden te koop aan. Eén van onze specialiteiten is onze collectie handtekeningen van beroemde musici.

We bemachtigen gesigneerde foto's afkomstig van signeersessies, aankopen van handtekeningencollecties, boedelverkopen en, het vaakst, uit aankopen van privécollecties.

Onze handtekeningen zijn voorzien van een CoA (Certificaat van Echtheid), vraag vrijblijvend en zonder bijkomende kosten een CoA aan bij alles wat je bij ons aankoopt.

Tamino Autographs is de exclusieve leverancier van de in New York gevestigde Metropolitan Opera Shop en de Juilliard Shop. Wij zijn ook leverancier voor vele belangrijke privé-, bibliotheek- en museumcollecties wereldwijd.

Wij zijn zelf verzamelaars en begrijpen de hoge eisen en behoeften van de verzamelaar. Wij garanderen 100% authentieke handtekeningen en memorabilia van beroemdheden. Verzamelaars kunnen op onze site zoeken naar handtekeningen van hun favoriete artiest en daarnaast is er ook een grote voorraad programma's, posters, speelfilms en andere zeldzame verzamelobjecten.

Wij zijn lid van de Antiquarian Booksellers Association of America (ABAA) en, via affiliatie, van de International League of Antiquarian Booksellers (ILAB). Tamino Autographs is ook lid van Autograph Fair Trade Association Ltd. (AFTAL) en The Manuscript Society, bovendien respecteren wij hun ethische code in al onze verkopen van handtekeningen van beroemdheden en ongesigneerde memorabilia.

Tamino Autographs is een erkend bedrijf van het Better Business Bureau (BBB) en houdt zich aan hun strikte ethische code en richtlijnen voor klantenservice.

 

VERTROUWELIJKHEID

Onze website heeft beveiligde/gecodeerde pagina's voor het volledige betalingsproces en je financiële gegevens worden alleen gezien door jou en onze verwerkingspartner voor kredietkaarten, deze gegevens worden nooit met ons gedeeld of opgeslagen. Je kan dus op een veilige manier bij ons kopen.

ONZE GARANTIE

Als onderdeel van deze belofte tot authenticiteit, bieden wij 100% levenslange garantie op alle verzamelobjecten die wij verkopen.

Een factuur wordt verzonden met elk verkocht artikel, waarin de authenticiteit wordt verklaard. Aanvullende Certificaten van Echtheid (CoA) kunnen worden uitgegeven zonder extra kosten indien gewenst door verzamelaars van handtekeningen op het moment van aankoop en voordat het artikel wordt verzonden.

Ons beleid inzake verificatiediensten van derden wordt uitgelegd in onze FAQ-pagina. Lees deze eerst als je deze diensten wenst te gebruiken.

Je online aankoop is 100% gegarandeerd veilig door onze verwerkingspartner voor kredietkaarten. We aanvaarden ook cheques van Amerikaanse banken en postwissels (Western Union, Money Gram en USPS).

Buitenlandse klanten doen er goed aan hun kaartenverstrekker op de hoogte te brengen van een aankomende transactie, anders kunnen betalingen door verscherpte fraudecontroles vertraging oplopen.

RETOURNEREN

Artikelen die niet aan de verwachtingen voldoen, kunnen binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden voor een tegoedbon of een volledige terugbetaling. Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moeten de artikelen teruggestuurd worden in exact dezelfde staat als waarin ze verzonden werden. We verzenden standaard via USPS en bieden de optie om te verzenden via FedEx of UPS. Verzend- en administratiekosten worden niet terugbetaald voor artikelen die al verzonden waren, al dan niet geretourneerd. Naar eigen goeddunken kan voor sommige geretourneerde artikelen een vergoeding voor herbevoorrading en het opnieuw aanbieden van maximaal USD 40 worden aangerekend, hoewel dit zeer zelden gebeurt.

 

ONZE LOCATIE

We zijn gevestigd op 120 Bennett Avenue, Apt # 1 L, New York, NY, 10033, Verenigde Staten. We zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Je kan ons mailen of bellen op (212) 543-4787.

 

DE FEEDBACK VAN ONZE KLANTEN

Raadpleeg onze Amazon seller feedback HIER en onze eBay store feedback HIER.

Je kan ook onze eBay winkel bezoeken.


Nestor H. Masckauchan - Oprichter van Tamino Autographs, LLC.

BERICHT AAN ALLE KOPERS UIT CALIFORNIË: Naam en adres van verkopers van handtekeningen zijn alleen op aanvraag beschikbaar en wederzijdse instemming om deze informatie vertrouwelijk te houden, is vereist.

Tamino Autographs @2021 - Alle rechten voorbehouden.