About Us - Norwegian

Om Tamino Autographs

VELKOMMEN TIL VÅR AUTOGRAFBUTIKK! 

Tamino Autographs er en av de beste autograf- fotoforhandlerene. 

Tamino Autographs ligger i New York, USA og sender over hele verden til våre mange online kunder, og tilbyr stolt autograferte kjendisbilder,  samt  håndsignerte dokumenter, programmer og brev fra kjente kunstnere innen følgende  fagområder:

La oss hjelpe deg med å utvide autografsamlingen din! 


MELD DEG PÅ  VÅRT NYHETSBREV PÅ E-POST   HER


HVORFOR KJØPE AUTOGRAFER FRA TAMINO AUTOGRAFER?

- Vi har et ekspansivt lager, med garantert autentisitet.

  • Våre priser er på rettferdige markedspriser eller under markedspriser, slik at du alltid får en god deal. 
  • Vi går langt for å hjelpe autografsamlere, og gir utmerket service hver gang.


KJØP TRYGT 

Vi har 15 000+ aktive oppføringer på nettet - alt på lager og tilgjengelig - og mange flere som ennå ikke er oppført på dette nettstedet.

Tamino Autographs ble grunnlagt i 2006, og har blitt et av  de mest pålitelige navnene blant autografforhandlere, og tilbyr den største beholdningen som er tilgjengelig online i autograferte kjendis-bilder til salgs. En av våre spesialiteter er i vårt musikk-autograf inventar.

Vi får signerte bilder fra autografsigneringer, kjøp av autografsamlinger, eiendomssalg og oftest fra direkte kjøp av private samlinger. 

Våre autografer støttes av en CoA (ekthetsgaranti), vennligst be om en CoA  uten ekstra kostnad fra noe du kjøper fra oss.

Tamino Autographs er den eksklusive leverandøren av den New York-baserte Metropolitan Opera Shop og Juilliard Shop. Vi er også tilbydere for mange viktige private, bibliotek- og museumssamlinger rundt om i verden.

Som samlere selv forstår  vi samlerens høye  krav  og  behov. Vi  garanterer  100%  autentiske

autografer og  kjendisminner. Samlere kan bla gjennom nettstedet  vårt for å  finne autografer signert av kunstneren de beundrer, samt en

stor inventarliste over programmer, plakater, teateraffisjer og andre sjeldne samleobjekter.

Vi er medlemmer av Antiquarian Booksellers Association of America (ABAA) og, ved tilknytning, International League of Antiquarian Booksellers (ILAB). Tamino Autographs er også

medlem  av Autograph Fair Trade Association Ltd. (AFTAL) og The Manuscript Society, og vi følger sterkt deres etiske retningslinjer i all salg av kjendis autografer og usignerte memorabilia.

Tamino Autographs er en Better Business Bureau (BBB) akkreditert virksomhet, som er i god stand og overholder deres strenge etiske retningslinjer og retningslinjer for kundebehandling. 


PERSONVERN

Nettstedet vårt har sikret / kryptert sider for hele kassen, og din økonomiske informasjon blir bare sett av deg og kredittkortbehandleren vår, og blir aldri delt eller lagret hos oss. Vær trygg på at du kan kjøpe fra oss på en helt trygg måte.

VÅR GARANTI

Som en del av forpliktelsen vår til autentisitet tilbyr vi 100% livstidsgaranti på alle samleobjekter vi selger.

En faktura sendes med alle solgte varer, noe som bekrefter ektheten. Ytterligere ekthetsgarantier (CoA) kan innvilges  uten ekstra kostnad hvis det kreves av  autografsamlere  på  kjøpstidspunktet  og før varen sendes. 

Vår policy angående tredjeparts autentiseringstjenester  er  forklart på vår FAQ-side. Vennligst les det på forhånd hvis du planlegger å bruke disse tjenestene.

Ditt online kjøp er 100% garantert sikkert av vår kredittkortbehandler. Vi aksepterer også sjekker og pengeordrer trukket fra amerikanske banker (Western Union, Money Gram og USPS).

Det ville være fordelaktig for utenlandske kunder å gjøre kortutstederen oppmerksom på  en kommende transaksjon, ellers kan betalinger bli forsinket på grunn av økte svindelkontroller. 

RETURNERING

Utilfredsstillende varer kan returneres innen 14 dager, med kvittering for ditt valg av butikkkreditt eller full refusjon. For å kvalifisere for refusjon må varene først   returneres  i nøyaktig samme stand som de ble sendt. Som standard sender vi via USPS, og gir muligheten til å sende via FedEx eller UPS. Frakt- og  håndteringskostnader  refunderes ikke for varer som allerede er sendt, enten returnert eller ikke. Et påfyllings- og relistingsgebyr  på opptil 

USD 40 kan brukes på  noen returnerte varer, selv om dette svært sjelden er  applied.

VÅR BELIGGENHET

Vi holder til på 120 Bennett Avenue, Apt # 1 L, New York, NY, 10033, USA.  Tilgjengelighet er kun etter avtale. 

Du kan sende oss en  e-post eller  ringe oss på (212) 543-4787.

VÅRE KUNDERS TILBAKEMELDINGER

Se vår  Amazon-selgertilbakemelding HER og vår eBay-butikktilbakemelding  HER  .

Du kan også  besøke  vår  eBay-butikk  .


Nestor H. Masckauchan - Grunnlegger av Tamino Autographs, LLC.

MERKNAD TIL ALLE KJØPERE I CALIFORNIA:  Navn og adresse på selgerens autografvarer er kun tilgjengelig ved forespørsel, og en gjensidig avtale om å holde denne informasjonen konfidensiell er nødvendig. 

Tamino Autographs @2021 - Med  enerett.