Tamino Autographs - About Us - Swedish

Om Tamino Autographs

VÄLKOMMEN TILL VÅR AUTOGRAFBUTIK!

Tamino Autographs är en toppautograf fotohandlare.

Tamino Autographs ligger i New York, USA och levererar över hela världen till våra många onlinekunder och erbjuder stolt kändisfoton med autografer som är till salu, liksom handsignerade dokument, program och brev från kända artister inom följande områden:

- Opera, klassisk musik, klassisk film och balett autografer.

- Konst, Litteratur, Vetenskap & Uppfinning, Politik och Militär, Rymd- och Världspersonligheter / Kändisautografer.

Låt oss hjälpa dig att bygga din autografsamling!

REGISTRERA DIG FÖR VÅRT NYHETSBREV VIA E-POST HÄR

VARFÖR KÖPA AUTOGRAFER FRÅN TAMINO AUTOGRAPHS?

- Vi har en expansiv inventering, med autenticitet garanterad.

- Våra priser är skäliga eller under marknaden så du får alltid en hel del.

- Vi går utöver det som behövs för att hjälpa autografsamlare, som ger utmärkt service varje gång.

KÖP MED TILLFÖRSIKT

Vi har över 15 000 aktiva listor online - allt i lager och tillgängligt - och många fler som ännu inte listats på denna webbplats.

Tamino Autographs grundades 2006 och har blivit ett av de mest betrodda namnen bland autografhandlare och erbjuder det största lagret som finns tillgängligt online av kändisfoton med autografer till salu. En av våra specialiteter är vår musik autograf inventering.

Vi får signerade bilder från autografsigneringar, inköp av autografsamlingar, fastighetsförsäljning och oftast från direkta köp av privata samlingar.

Våra autografer backas upp av ett äkthetsbevis, vänligen begär ett äkthetsbevis utan extra kostnad för allt du köper från oss.

Tamino Autographs är exklusiv leverantör av New York-baserade Metropolitan Opera Shop och Juilliard Shop. Vi är också leverantörer för många viktiga privata, biblioteks- och museisamlingar runt om i världen.

Som samlare själva förstår vi samlarens höga krav och behov. Vi garanterar 100% autentiska autografer och kändisminnen. Samlare kan bläddra igenom vår webbplats för att hitta autografer signerade av konstnären de beundrar samt en stor inventering av program, affischer, playbills och andra sällsynta samlarobjekt.

Vi är medlemmar i Antiquarian Booksellers Association of America (ABAA)och, genom tillhörighet, International League of Antiquarian Booksellers (ILAB). Tamino Autographs är också medlem i Autograph Fair Trade Association Ltd. (AFTAL) och Manuskriptföreningen, och vi följer starkt deras etiska kod i all vår försäljning av kändis autografer och osignerade memorabilia.

Tamino Autographs är en BBB-ackrediterad verksamhet (Better Business Bureau) i gott skick och följer deras strikta etiska kod och riktlinjer för kundvård.

PRIVATLIV

Vår webbplats har säkrat / krypterade sidor för hela kassaprocessen och din ekonomiska information ses endast av dig och vår kreditkortsprocessor, aldrig delas eller lagras hos oss. Du kan vara säker på att du kan köpa från oss på ett helt säkert sätt.

VÅR GARANTI

Som en del av detta åtagande om äkthet erbjuder vi 100% livstidsgaranti på alla samlarobjekt som vi säljer.

En faktura skickas med varje levererad artikel som säljs, vilket intygar äktheten. Ytterligare äkthetsintyg (CoA) kan ges ut utan extra kostnad om det krävs av autografsamlare vid inköpsdatumet och innan artikeln levereras.

Vår policy för autentiseringstjänster från tredje part förklaras på vår Vanliga frågor-sida. Läs den i förväg om du planerar att använda dessa tjänster.

Ditt onlineköp är 100% garanterat säkert av vår kreditkortsprocessor. Vi accepterar också amerikanska bankdragna checkar och pengabeställningar (Western Union, Money Gram och USPS).

Det skulle vara fördelaktigt för utländska kunder att göra sin kortutlösare medveten om en kommande transaktion annars kan betalningar försenas på grund av ökade bedrägerikontroller.

RETURER

Otillfredsställande artiklar kan returneras inom 14 dagar efter mottagandet för ditt val av butikskredit eller full återbetalning. För att kvalificera sig för återbetalning måste artiklarna först returneras i exakt samma skick som de levererades. Som standard skickar vi via USPS och ger möjlighet att skicka via FedEx eller UPS. Frakt- och hanteringskostnader återbetalas inte för artiklar som redan har levererats, antingen som returnerats eller inte. Efter eget gottfinnande kan en returavgift på upp till 40 USD tillämpas för vissa returnerade artiklar, även om detta mycket sällan tillämpas.

VÅRT LÄGE

Vi sitter på 120 Bennett Avenue, Apt # 1 L, New York, NY, 10033, USA. Tillgängligheten är endast efter överenskommelse.

Du kan mejla oss eller ringa oss på (212) 543-4787.

VÅR KUNDS FEEDBACK

Se vår Amazon-säljares feedback HÄR och vår eBay-butiksfeedback HÄR.

Du kan också besöka vår eBay-butik.

Nestor H. Masckauchan - Grundare av Tamino Autographs, LLC.

Tamino Autographs @2021 - Alla rättigheter förbehållna.